Menü
Kosár

Szállítási Információk

Megrendelés esetén, e-mailben értesítjük. 
A csomag futárnak történő átadásáról e-mailben értesítést küldünk, a futárszolgálattal kötött megállapodásunk értelmében a futár szolgálat értesíti Önt a csomag ragszámáról, amellyel nyomon követheti küldeményét. 

A webshopban leadott megrendeléseket csak akkor teljesítjük, ha érvényes telefonszámot adott meg.

A megrendelt árut futárszolgálattal, utánvéttel vagy előre utalással szállítjuk házhoz. Munkanapokon 15:00-ig megrendelt árut ha készleten van még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, amit 48 órán belül kézbesítenek. A pick pack pontra kért csomag szállítási ideje 2-3 munkanap. 
A megrendelés aktuális állapotáról a 30/817-3368 telefonszámon érdeklődhet, munkanapokon 8 és 15 óra közt.

 

Szállítási díjak (áraink az ÁFA-t tartalmazzák):
SPRINTER FUTÁRSZOLGÁLAT DÍJSZABÁSA:
 Csomagsúly  Szállítási díj: /csomag /cím (Ft ) Szállítási díj Br. 50.000.-Ft feletti vásárlás esetén (kivéve 60 és 208 literes hordó)
 10 Kg és alatta   1900 Ft* INGYENES
10,1 - 20 Kg között   2200 Ft* INGYENES
20,1 - 30 Kg között   2500Ft* INGYENES
30,1 - 40 Kg között   2700 Ft* INGYENES
40,1 - 60 Kg között   3400 Ft* INGYENES
60,1 - 80 Kg között   4500 Ft* INGYENES
80,1 - 100 Kg között   5300 Ft* INGYENES
100 Kg fölött Kérjen egyedi árat !!! Kérjen egyedi árat !!!
*A kiszállítás díja túl méretes csomag esetén változhat!
*A  futárszolgálat 150 kg-ig és 9 db csomag/cím vállalja a szállítást, amennyiben a rendelés ezt meghaladja, úgy a szállítást raklaposan vagy több körben tudjuk vállalni, ilyen esetben előzetesen egyeztetünk a lehetőségekről és költségekről.

*A 60 L-es és 208 L-es hordók esetében a súly meghaladja a futárszolgálat által meghatározott, 40 kg-os munkavédelmi súlyhatárt, így ezen termékek esetében raklapos szállítást tudunk csak vállalni. 

 

Pick Pack Pont  DÍJSZABÁSA:
 Csomagsúly  Szállítási díj: /csomag /cím (Ft ) Szállítási díj Br. 50.000.-Ft feletti vásárlás esetén
 3 Kg és alatta   1300 Ft* INGYENES
3,1 - 10 Kg között   1400 Ft* INGYENES
10,1 - 15 Kg között   1600 Ft* INGYENES
15,1 - 20 Kg között   1700 Ft* INGYENES
 

 

Utánvét összegét megspórolhatja:

Számlánként

Br. 400 Ft*

*Előre utalás esetén ezt az összeget megspórolhatja!


Előre utalás esetén kollégánkkal történt előzetes egyeztetés után számlát küldünk, melyen megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat.

*Átvételkor, kérem, szíveskedjen meggyőződni arról, hogy csomagja sértetlen. Amennyiben nyomódást, szakadást, ütődést vagy átázást észlel, kérem, azt haladéktalanul jelezze a futárnak, mivel sajnos a szállítás közben bekövetkezett sérülésről felvett jegyzőkönyv hiányában, utólag nem bizonyítható a futárszolgálat felé, hogy a sérülés szállítás közben keletkezett!


 
Az ÁRVÁLTOZTATÁS jogát fenntartjuk. ( üzemanyag ártól függő és változó díjak ! )


Szerződött partnereinknél egyedileg megállapított díjakat alkalmazunk.

Megrendelés esetén az Ön által kiválasztott alkatrészt kézbesítjük Önnek. Karosszériaelemek, fényszórók, lámpák, kenőanyagok és sérülékeny áruk futárszolgálattal történő kiszállítását - azok jellege, sérülékenysége miatt - nem tudjuk vállalni (kivéve ha erről a visszaigazoló e-mail-re adott válaszában felhatalmaz bennünket a vevő a saját felelősségére). Árut csak 8 naptári napon belül áll módunkban visszavenni. Amennyiben 8 napon túl derül ki, hogy az alkatrész nem megfelelő (hibás rendelés vagy egyéb ok miatt), akkor az alkatrész visszavételére kizárólag telefonos egyeztetés alapján egyedi elbírálás alapján a szegedi üzletünkben vagy postai úton van lehetőség. Árut csak sértetlen csomagolásban, újra eladható állapotban tudunk visszavenni. A jóváíráshoz szükséges az általunk küldött számla. Kérjük ebben az esetben adja meg a pénzvisszaküldéshez a postacímét és bankszámla számát.

Garanciális ügyintézés feltétele a garanciális alkatrész, a vásárlást igazoló számla, a beszerelés szakszerűségét igazoló számla, a szerelést végző személy ill. szerviz szakvéleménye és a hiánytalanul kitöltött garanciális jegyzőkönyv.

A katalógusban előforduló hibákért (hibás cikkszám, ár, stb.), és az abból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.