Menü
Kosár

SZERVÓKORMÁNY FOLYADÉK

Brand: MANNOL Cikkszám: ATF-A PSF 1L
Mannol 8203-1 - ATF-A PSF kormányszervó-olaj, 1lit Hidraulika- és erőátviteli folyadék kormányszervó- és egyéb hidraulikus berendezésekbe, ahol a gyártó előírása GM ATF-A Suffix A.Használható hidrodinamikus áttételekben és automataváltókban is, ahol az előírás GM ATF-A Suffix A.Csereszab..
1 414Ft
Brand: MANNOL Cikkszám: MN PSF 8970
MANNOL 8970 PSF 1l HondaSpeciális szintetikus folyadék (PAO-t tartalmaz) HONDA és ACURA szervokormány rendszerekhez, a HONDA szabványoknak megfelelően kifejlesztve. A termék tulajdonságai: - Egész évben használható, még hideg környezetben is a nagyon alacsony dermedéspontnak köszönhetően (-40°C ..
2 966Ft
Brand: MANNOL Cikkszám: 102986
Kiváló minőségű szintetikus hidraulikafolyadék a Volkswagen, Mercedes-Benz és Chrysler járművek modern szervokormány-rendszereihez és tengelykapcsoló-hidraulikarendszereihez. A DAIMLER követelményei alapján készült. A termék tulajdonságai: - Egész évben használható, még fagyos környezetben is a ..
710Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.