Menü
Kosár

FESTÉK

Brand: SCT Cikkszám: 899510
Mannol 9676 Acryl paint black - Ezüst akrilfesték, 400mlFelhasználható még mint univerzális háztartási festék és különböző javító munkálatokhoz a műhelyekben. Ideális a gyors és időtálló javításokhoz, felnikhez, lengéscsillapitókhóz, moldingokhóz és más lakkozott karcolt felületekhez. Kitűnően..
980Ft
Brand: SCT Cikkszám: 896717
Professzionális szintetikus kaucsuk alapú szer a karosszéria külső elemeinek (alváz, kerékjáratok stb.) védelmére. Megbízható védőréteget képez a kő és kavicsfelverődések ellen. Kitűnő vízzáró-taszító tulajdonságú, ellenáll a sók, savak, lúgok káros hatásának, valamint hőmérsékletingadozáso..
1 781Ft
Brand: SCT Cikkszám: 899503
SCT-Mannol 9674 Acryl paint black - Matt fekete akrilfesték, 450mlFelhasználható még mint univerzális háztartási festék és különböző javító munkálatokhoz a műhelyekben. Ideális a gyors és időtálló javításokhoz, felnikhez, lengéscsillapitókhóz, moldingokhóz és más lakkozott karcolt felületekhez. ..
911Ft
Brand: SCT Cikkszám: 896748 1L
Kompresszorokhoz alkalmazható professzionális szintetikus kaucsuk alapú szer a karosszéria külső elemeinek (alváz, kerékjáratok stb.) védelmére. Megbízható védőréteget képez a kő és kavicsfelverődések ellen. Kitűnő vízzáró-taszító tulajdonságú, ellenáll a sók, savak, lúg..
3 425Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.