Menü
Kosár

MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L

MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L
MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L
Új
MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L
MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L
MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L
  • Elérhetőség: 416
  • Cikkszám: 896557
  • Típus: Üzemanyag Adalék
  • Egységár: 2644 Ft/liter
1 190Ft

Az ár kizárólag a raktárkészleten lévőkre érvényes!

Letölthető anyagok

Fájl Méret
Biztonságtechnikai adatlap 429.98KB Letöltés
MANNOL 9202 CATALYTIC ESTER 0.45L


Komplex mosó- és kenőanyag hamumentes (fémeket és vegyületeiket nem tartalmazó) szintetikus észter alapú benzinadalék minden típusú benzinhez (beleértve a kétüteműeket is) és katalizátorral felszerelt hibrid motorokhoz. Tisztítja az üzemanyagrendszert és a kipufogórendszert is. BONTÁS NÉLKÜLI tisztításával javítja a katalizátorok hatékonyságát, valamint optimalizálja az oxigénérzékelők (lambda szondák) működését, tisztán tartva azokat. Tulajdonságok: - Az égési hőmérséklet növelésével és az aktív oxigén felszabadulásával a folyamat során kiég, és eltávolítja a lerakódásokat és szennyeződéseket a teljes kipufogórendszerben, beleértve a katalizátort és az érzékelőket is. Ennek eredményeként csökken a kipufogógáz mozgásával szembeni ellenállás, az üzemanyag-levegő keverék és az égési folyamat optimalizált összetétele, így nő a motor teljesítménye és az energiaátalakítási hatékonyság; - Csökkenti a szén-monoxid képződést, a kipufogógázok átlátszatlanságát és toxicitását, növeli a katalizátorok, oxigénérzékelők, gyújtógyertyák, befecskendezők és a motor egészének élettartamát. Ez kiküszöböli a leggyakoribb motorproblémákat, amelyek a „Check Engine” jelzésekhez vezetnek, és csökkentik a karbantartási és javítási költségeket; - Gondoskodik a teljes üzemanyagrendszer kenéséről és egyes elemeinek megtisztításáról a koromtól és mindenféle lerakódástól (lakk, gyanta stb.), különösen minden típusú befecskendező és karburátor, szórófej, üzemanyag-szivattyú, szívószelep és az égés során. kamra, valamint elkerüli az új lerakódások képződését a benne lévő észtereknek és speciális mosószereknek köszönhetően. Csökkenti a dugattyúgyűrűk összetapadását, ami megakadályozza azok elakadását. Mindez csökkenti a túlzott üzemanyag- és olajfogyasztást; - Az adalékanyag felvitele során kialakuló erős és ellenálló olajfilm jelentősen csökkenti az üzemanyagrendszer összes súrlódási párjának kopását és megakadályozza elemeinek korrózióját, ezáltal növeli az élettartamát, valamint csökkenti a hengerek, dugattyúk és dugattyúgyűrűk kopását; - Kiküszöböli az indítási problémákat, visszaállítja az alapjárati fordulatszám egyenletességét; - Minden építőanyaggal kompatibilis; - Ideális városi forgalomban üzemeltetett járművekhez.

Alkalmazás: A maximális hatékonyság érdekében adjon hozzá 450 ml/30 liter üzemanyagot (1:60) az üzemanyagtartályhoz; a szennyeződések elkerülése érdekében adjuk hozzá 1:100 arányban.
Rendszeres használatra ajánlott.
Felhasználhatósági idő: a gyártástól számított 5 év.

Kiszerelés: 450 ml


Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.