Menü
Kosár

MANNOL 9009 Motor Flush Professional 450ml

MANNOL 9009 Motor Flush Professional 450ml
Új
MANNOL 9009 Motor Flush Professional 450ml
  • Elérhetőség: 40
  • Cikkszám: 990064
  • Típus: MANNOL 9009
  • Egységár: 1404 Ft/liter
632Ft
24 vagy több 613Ft

Az ár kizárólag a raktárkészleten lévőkre érvényes!

 A MANNOL Motor Flush Professional egy speciális tisztítószer a lerakódások, szennyeződések, iszap és kopástermékek eltávolítására a motor alkatrészeiről, beleértve az olajrendszer leginkább hozzáférhetetlen részeit is. Szintetikus észtereket tartalmaz.

Tulajdonságok:
- Tisztítja az olajrendszert és az olajszivattyúk szűrőszűrőit. Megbízható kenést biztosít az öblítési folyamat során, megakadályozva a motor egyes részeinek kopását. Az egyedülálló összetételű detergens-diszpergáló adalékoknak köszönhetően rendkívül hatékony és biztonságos koromeltávolítást tesz lehetővé, beleértve a dugattyúk alját is;
- Felhordás után erős és tartós súrlódásgátló védőréteget hagy a motor különálló részein;
- Eltávolítja az olajban található oldható és oldhatatlan szennyeződéseket;
- A tisztítás kíméletes a motor minden alkatrészéhez és alkatrészéhez, és nem károsítja azokat;
- Semleges a használt tömítésekhez képest;
- Minden típusú motorolajjal (ásványi és szintetikus stb.) keverhető, és minden benzin- és dízelmotor öblítésére alkalmas turbófeltöltéssel és anélkül, kipufogógáz-utókezelő rendszerrel és anélkül;
- Teljesen eltávolítva a rendszerből a régi olajjal együtt.

Adja hozzá a tartály tartalmát a használt motorolajhoz, mielőtt motorolajat cserélne a motor üzemi hőmérsékletén. 10 perc üresjárat után engedje le a használt olajat, cserélje ki a szűrőt és öntsön be új olajat (ÚJ OLAJ FELTÖLTÉSE ELŐTT NE VEZETHET A JÁRMŰT!). A 450 ml-es kanna 4-6 liter motorolajhoz alkalmas.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.