Menü
Kosár

MANNOL 9978 Air-Con Fresh 200ml

MANNOL 9978 Air-Con Fresh 200ml
Új
MANNOL 9978 Air-Con Fresh 200ml
  • Elérhetőség: 3875
  • Cikkszám: 997117
  • Típus: KLÍMATISZTÍTÓ SPR
1 118Ft
24 vagy több 1 084Ft

Az ár kizárólag a raktárkészleten lévőkre érvényes!

Klímatisztító bomba 200ml

Az Air-Con Fresh egy megelőző termék az autók légkondicionálóinak, szellőzőcsatornáinak és autós légcsatornáinak szagtalanítására és fertőtlenítésére az utastér szűrőjének eltávolítása nélkül.

Tulajdonságok:

- Hatékonyan és gyorsan távolítja el a kellemetlen szagokat, baktériumokat, gombákat és megakadályozza azok újbóli kialakulását. Triklozánt tartalmaz;

- Friss és kellemes illatot hagy maga után;

- Hozzájárul az allergiás és fertőző betegségek megelőzéséhez.

Alkalmazás:

Szárítsa meg a légkondicionáló párologtatójának felületét. Ehhez indítsa be a motort, és állítsa be a következő fűtési és szellőztetési feltételeket 10 percre: a klímaberendezést kikapcsolják, a recirkulációt bekapcsolják, a levegőellátást a lábtérbe szerelik, a hőmérsékletet és a ventilátor fordulatszámát maximumra állítják. Használat előtt jól rázza fel az edényt. Helyezze a MANNOL Air-Con Fresh-t a légkeringtető rendszer szívórészébe (általában a légbeömlő az első utasülés lábterében található). Kapcsolja a levegőellátást a szélvédőre. Ezután nyomja meg a spray-t, amíg a helyére nem pattan. Tartsa zárva az ablakokat és ajtókat 10 percig, amíg a fertőtlenítés folyamatban van. Ezután kapcsolja ki a permetezőt, és szárítsa meg a légkondicionáló párologtatóját a fent leírtak szerint. Állítsa le a motort, és szellőztesse ki a belső teret legalább 10 percig.

Figyelem! A fertőtlenítőszerek biztonságos használata érdekében használat előtt feltétlenül olvassa el a címke tartalmát és a termékinformációkat.

Kiszerelés:
200ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.