Menü
Kosár

MANNOL 9971 KLÍMATISZTÍTÓ HAB 520ML!!!

MANNOL 9971 KLÍMATISZTÍTÓ HAB 520ML!!!
Új
MANNOL 9971 KLÍMATISZTÍTÓ HAB 520ML!!!
  • Elérhetőség: 828
  • Cikkszám: 997100
  • Típus: KLÍMATISZTÍTÓ HAB
1 489Ft
24 vagy több 1 444Ft

Az ár kizárólag a raktárkészleten lévőkre érvényes!

9971 KLÍMATISZTÍTÓ HAB 520ML!!!

Légkondicionáló tisztító - a legújabb fejlesztés: speciális habtisztító a klímák számára, amely a maximális tisztítási fokot biztosítja, semlegesíti a kellemetlen szagokat és fertőtlenít működésük során. Bármilyen klímaberendezés tisztítására használható.


Tulajdonságok:

- Hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a légkondicionáló rendszer belső és külső felületeit egyaránt;

- Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és egyéb kórokozó mikroorganizmusokat, valamint megakadályozza azok újraképződését;

- A MANNOL Légkondicionáló Tisztító rendszeres használata kiküszöböli a Légkondicionálás egészségre gyakorolt negatív hatását;

- Bronopol 1,1 g/l N-67445-öt tartalmaz – magas biocid (antibakteriális) aktivitású anyagot.


Alkalmazás:

Távolítsa el a kabinszűrőt. Melegítse fel a motort. Szárítsa meg a légkondicionáló párologtatójának felületét. 10 percen belül állítsa be a következő fűtési és szellőztetési feltételeket: NYISSA KI az összes ablakot, kapcsolja ki a motort, kapcsolja KI a klímát, BE kapcsolja a keringtetést, a levegőellátás "gyalog" BEÁLLÍT, a hőmérséklet és a ventilátor MAXIMÁLIS.

A termék felhordása előtt kapcsolja ki a recirkulációt, KIKAPCSOLJA a klímarendszert (fűtőberendezést). Zárja be az összes ablakot és ajtót, és szerelje fel a levegőellátást "a szélvédőre". Helyezze be a szondát a kabinszűrő furatába a lehető legmélyebben, permetezze a terméket az elpárologtatóra, és ugyanígy permetezze a terméket a szellőzőnyílásokba. Javasoljuk, hogy a termék 2/3-át a szűrőnyíláson, 1/3-át pedig a szellőzőnyílásokon permetezze be. A termék egy részét a kondenzvíz-elvezető nyílásokon (lefolyókon) keresztül is kipermetezheti, miközben a maradványai kifolyhatnak. Zárja le a kabinszűrő furatát egy dugóval. 250 ml elegendő egy alkalmazáshoz. Hagyja hatni 15-30 percig.

A hab leülepedése után szárítsa meg a klímaberendezést (szárítsa meg a légkondicionáló párologtató felületét) a fent leírtakkal megegyező beállításokkal.

Szerelje be a kabinszűrőt (lehetőleg cserélje ki egy újra). Győződjön meg arról, hogy a légkondicionáló megfelelően működik.

Bizonyos esetekben (ha a légkondicionáló nagyon szennyezett) újra megtisztíthatja. Erős szennyeződés esetén, ha a MANNOL klímatisztító nem birkózik meg teljesen, akkor szükséges a készülék mechanikai tisztítása. Ehhez jobb, ha kapcsolatba lép egy szervizzel vagy egy speciális autószervizzel.


Figyelem! A fertőtlenítőszerek biztonságos használata érdekében használat előtt feltétlenül olvassa el a címkén (csomagoláson) és a termékismertetőben található információkat. Óvatosan használjon fertőtlenítőszereket. A kiömlött folyadékot azonnal le kell törölni.

Tekintettel arra, hogy termékeinket és alkalmazási módjainkat folyamatosan fejlesztjük, az ezen az oldalon és a csomagoláson található alkalmazási leírások kismértékben eltérhetnek. Itt van egy részletesebb leírás.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.